12567
post-template-default,single,single-post,postid-12567,single-format-standard,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Φίλτρα καμπίνας

14:42 20 Μαρτίου στο Χρήσιμες γνώσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους ρύπους, την γύρη και οποιαδήποτε άλλη μικροβιογόνο αιτία,  είναι να αντικαθιστάτε το φίλτρο καμπίνας τακτικά.

Μετά από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο, στις αρχές της άνοιξης, είναι η ιδανική στιγμή για την αντικατάσταση των φίλτρων καμπίνας.

Υπάρχει διαθέσιμη σειρά φίλτρων για όλα τα μοντέλα Mercedes.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ατόμων υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα και αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί. Οι υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σκόνης, αιθάλης και καυσαερίων συσσωρεύονται στο εσωτερικό των οχημάτων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα σε όσους πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα. Αυτή η κατάσταση ενδέχεται, μάλιστα, να έχει αρνητική επίδραση στην ικανότητα συγκέντρωσης και επομένως ασφαλούς οδήγησης

Πραγματικές μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα με αλλεργίες, εκτίθενται κατά 30% σε μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχήματος κατά την περίοδο της γύρης.

Συμπερασματικά, αέρας καθαρός και απαλλαγμένος από ρύπους και μικρόβια, στο εσωτερικό του οχήματος, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα υγείας και άνεσης.

Τα φίλτρα καμπίνας που διακινούνται από την εταιρεία μας, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, που απορροφούν τη γύρη, τη σκόνη και την αιθάλη, και τις δυσάρεστες οσμές, στην περίπτωση των φίλτρων καμπίνας ενεργού άνθρακα.

Και οι δύο τύποι φίλτρων έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να επιτυγχάνουν αποδόσεις υψηλής τάξης.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ορίζουν ως όριο αντικατάστασης συνήθως από 12.000 έως 15.000 Km. αλλά όχι αργότερα από ένα έτος.

Οι ειδικοί προτείνουν την αντικατάστασή τους δύο φορές το χρόνο, αν το όχημα χρησιμοποιείται εντατικά: Την άνοιξη, καθώς έχουν συσσωρευθεί ρύποι, κατά τη διάρκεια του χειμώνα και το φθινόπωρο, ώστε να αφαιρεθεί η γύρη και τα νεκρά φύλλα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μη φυσάτε ή χτυπάτε, το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα. Καταστρέφεται το στρώμα των μικροϊνών.