12731
post-template-default,single,single-post,postid-12731,single-format-standard,strata-core-1.1,strata-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Ποιοτική Κατάταξη Ανταλλακτικών

21:24 19 Ιανουαρίου στο Χρήσιμες γνώσεις
  • Γνήσια Ανταλλακτικά (O.E.=Original Equipment)
Πρόκειται για Γνήσια Aνταλλακτικά αυτοκινήτων Mercedes & Smart που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές με τους οποίους ο κατασκευαστής τηρεί  συμβόλαιο. Τα ανταλλακτικά αυτά πωλούνται σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και αποκαλούνται “Γνήσια Ανταλλακτικά“.

 

  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων O.E.M.- O.E.S.
O.E.M.- O.E.S. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων (O.E.M.= Original Equipment Manufacturer & O.E.S.= Original Equipment Supplier) : Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα γνήσια, τα οποία προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών. Τα ανταλλακτικά αυτά πωλούνται στις συσκευασίες τού κατασκευαστή τους, π.χ. BOSCH, BILSTEIN, LEMFOERDER,MANN κ.α. και όχι στις συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Aftermarket
Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμων κατασκευαστών οι οποίοι, όμως, δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα ανταλλακτικά αυτά δεν κατασκευάζονται βάσει των γνήσιων προδιαγραφών. Είναι αρκετά αξιόπιστα και προσιτά σε τιμή.

 

  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Imitation
Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων αμφιβόλου ποιότητας. Η εταιρεία μας δεν διακινεί imitation ανταλλακτικά.

 

  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανακατασκευής (Rebuild ή Remanufactured)
Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν ως καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας δεν διακινεί ανταλλακτικά ανακατασκευής, με μοναδική εξαίρεση, τα ανταλλακτικά αυτά που ανακατασκευάζονται από τις εταιρείες Mercedes & BOSCH-Germany, και για τα οποία ενημερώνουμε τον πελάτη μας.